Tayc

Tayc är en fransk-kamerunsk sångare, låtskrivare och producent som har tagit den internationella musikscenen med storm. Innan han blev artist studerade Tayc medicin vid universitetet, men beslutade sig snart för att följa sin passion för musik.
Tayc har släppt många hitsinglar sedan han debuterade 2017, men det var det senaste albumet “Fleur Froide” som fångade uppmärksamheten hos lyssnare över hela världen. Albumet har en mix av R&B, soul och pop, och är en resa genom teman som kärlek, hjärtesorg och självupptäckt. Tayc har, med sin mjuka röst och poetiska texter, blivit en av de mest lovande unga artisterna på musikscenen idag.
Tayc har samarbetat med kända artister som Vegedream, DJ R`AN, Nekfeu och Leto, och några av hans mest kända låtar inkluderar “Le Temps”, “N’y Pense Plus” och “Ewondo Love”. Tayc har även uppträtt på musikfestivalerna Solidays och Les Vieilles Charrues i Frankrike.
Trots sin relativt korta karriär har Tayc vunnit flera priser och nominerats till ännu fler, inklusive “Best New Artist” och “Best Urban Music Album” vid Victoires de la Musique, vilket är den franska musikindustrins mest prestigefyllda pris. Uppträdandet på Big Slap blir artistens andra någonsin i Sverige.

Köp din biljett eller se övrig fredagslineup:

ArtistsBiljett