fbpx Skip to main content

Om oss

På ett litet kontor vid gamla väster i Malmö 2012, föddes det en idé

En dröm att få genomföra ett utomhusarrangemang i vår stad. En idé och en dröm som gick ut på att få visa den bästa sidan av Malmö.

Glädje, energi, känslor, värme och ett arrangemang fyllt av lycka. Ett arrangemang som kunde beröra alla människor genom unika upplevelser och glädje i fokus.

Den 3 augusti 2013 uppfylldes denna dröm! Ett kokande Tallriken och 12 euforiska timmar senare var succén ett faktum. En bebis var född – En fest i parken med över 15 000 underbara besökare som gav oss drivkraft och energi att utveckla vidare vår gemensamma dröm. Big Slap blev namnet på allas läppar och arrangement vi startade. Idag lockar Big Slap alla stora artister och gäster från hela världen.

Resan har varit magiskt. Resan har varit underbar. Med events och konserter med står vi 2022 för ytterligare en dröm som går I uppfyllelse. Att få köra 2 dagar med olika genrer. Att få bredda Big Slap till något ännu större. Att få ännu fler människor att uppleva glädjen vi skapar tillsammans.

Big Slap, ett varumärke, 21 timmars fest, 21 timmars glädje och 21 timmars kärlek. Med en större lineup än någonsin och världsartister vi bara vågar drömma om kommer nästa Big Slap att bli det största vi fått möjlighet att arrangera.

UPPBYGGNAD / SITE

NYHAMNEN Malmö

Ca 200 meter ifrån Malmö Central Station hittar du Nyhamnen i Malmö. Ett helt nytt evenemangsområde mitt i centrala Malmö med en publikkapacitet på 40 000 gäster per dag.

På högersida om scen byggs VIP / Cabana läktare upp. En läktare som tar ca 3000 gäster och upphöjt på 2,5 meter höjd med bästa uppsikt över festivalen. Här finner ni egna barer, toaletter och matområden med en VIP känsla. (Läs mer på The VIP Experience).

På vänster sida om scen finner ni ett inhägnat område för er som är under 18 med en grym sikt på scenen och publikhavet.

Innerplan rakt framför scen delas upp mellan 13+ och 18 + området föratt alla ska kunna njuta av den absoluta festival pulsen.

I bakre delen av spelplatsen hittar ni serveringsområde för er 18+ samt försäljningsområden för 13+. Där byggs även upp ett stort foodcourt område där man kan handla mat.
13+ besökare kan inte vistas på områden där det serveras alkohol. Utan är man både 13+ och 18+ besökare kan man umgås utanför dessa områden på de gemensamma ytorna med mat, tivoli och wc.

Nytt för i år är vårt Big Slap tivoli och spelområde vi byggt upp med massa roliga aktiviteter för alla besökare.

Inom kort släpps skisser och videos på uppbyggnaden av området och vad ni har att vänta er den 5 och 6 aug 2022

VILL DU VETA MER OCH FÖLJA VÅR RESA?

Gå med i vår Big Slap Family nyhetsbrev så får du veta allt som rör festivalen och lite till

Skriv upp dig