fbpx Skip to main content

Hej alla Big Slappers!

Jag hoppas att ni alla mår och är safe!

Först och främst vill jag bara tacka er alla. Tacka er för det fina stödet, biljetter som ni har köpt, inlägg som ni delat och lagt upp, glädjen ni ger oss och sprider under festivaldagen och sist men inte minst för förståelsen under dessa 2 svåra år.

TACK! Vi glömmer aldrig detta.

När fyrverkerierna från scenen sköts upp under slutminuterna på David Guetta’s set 2019 kände vi en fantastisk energi inför 2020. Publikrekord och en stämning som var utöver det vanliga – det gav oss extra energi för att utvecklas. Vårt arbete började direkt med att sy ihop ett nytt 2 dagars koncept som vi fick äran presentera i februari 2020 med ett uppdaterat och utvecklat Big Slap.

Big Slap har blivit mycket större än vad jag någonsin kunnat tänka mig. För oss har det alltid varit en dröm att ordna en fest i parken och en vision att förverkliga den tillsammans med er i en stad vi som vi alla älskar. Att få jobba med sin dröm varje dag är något som jag är oerhört tacksam för. Ni gör det möjligt för oss att göra det och därför vill vi alltid vara där för er.

Det senaste året har vi tacklats med något vi aldrig kunde förutse. En pandemi som skakat om en hel värld och förändrat allas vardag. Vi har haft ett tufft år där vi fått flytta festivalen två gånger, vilket har varit jobbigt och tråkigt. Samtidigt har vi full förståelse för utvecklingen och andra saker i livet har blivit viktigare. Vi vill inget annat än att få vara med er igen och fortsätta skapa och bygga vidare på det som vi gjort tillsammans sedan 2013.

Vi har även lärt oss mycket under året där vi vill göra Big Slap ännu bättre så att vi alltid kan skapa en magisk upplevelse tillsammans. I det tysta jobbar vi dagligen för att kunna komma tillbaka till er med besked och skapa en succé när vi återigen är samlade i Tallriken.

Nu blickar vi fram emot ett 2022! Inom kort kommer vi att presentera ett nytt koncept där vi vill komma ännu närmare er, där Big Slap Family ska bli verklighet. Vi kommer heller inte kunna vänta med att ses tills nästa sommar, så den 15 juli släpper vi en stor nyhet i våra kanaler som gör att vi förhoppningsvis ses den 18 december igen. All info om artister, biljettåterlösen eller flytt av biljett och massa nytt kommer också att släppas inom kort

Jag kan inte med ord förklara hur mycket vi saknar er. Hur mycket vi saknar att skapa minnen och glädje tillsammans med er. Jag minns än idag den första känslan när jag tittade ut på ett fullsatt Tallriken 2013. Den glädje som uppstod när jag insåg vad vi hade lyckats skapa tillsammans och den magi som ni skapade på plats med ett kokande Tallriken. Vi har satt Malmö på världskartan och idag är Big Slap ett återkommande event som sprider glädje och energi i vår underbara stad. Er kärlek har varit vår drivkraft sedan den första dagen.

Snart är vi tillbaka, samlade i vår stad där vi alla har ett gemensamt mål: att få visa hela världen hur bra Malmö är och hur underbara ni är.

Älskar Er,
Ali Eftekhari, grundare av Big Slap.