fbpx Skip to main content

The Afterparties

Missa inte de officiella Big Slap Festival XL efterfesterna!

Vi är nu glada att kunna tillkännage att biljetter till de officiella Big Slap efterfesterna är tillgängliga! Med ett begränsat antal biljetter till salu vill vi se till att du får möjlighet att förlänga festen med oss!

Fredagen den 4:e är det dags för den första efterfesten! På scen ser du den framstående franska stjärnan Tayc, tillsammans med de talangfulla DJ LV och Diaco, som kommer att skapa en oförglömlig kväll. Festen varar från 23:30 till 04:00, så se till att du är där!

Och glöm inte lördagen den 5:e augusti! An21, Caroline Roxy och Ario Molapour kommer att stå på scen och leverera ett spännande gig. Missa inte chansen att avsluta festivalen med stil!

Observera att båda evenemangen har en åldersgräns på 18 år.

Biljetterna kommer att säljas snabbt, så se till att säkra din plats nu! Vi ser fram emot att fira med dig på de officiella Big Slap Festival XL efterfesterna.

Vi ses på dansgolvet!

Friday Afterparty

På scen ser ni den framstående franska stjärnan Tayc, som kommer att bjuda på ett underbart gig mellan 23:30 och 04:00. Kvällens DJs är de talangfulla DJ LV och Diaco.

Saturday Afterparty

På scen kommer ni att se An21, Caroline Roxy och Ario Molapour, som kommer att leverera ett spännande gig under kvällen.