Bebe Rexha

Beleta “Bebe” Rexha är en amerikansk-albansk sångerska och låtskrivare samt en av dagens mest framgångsrika popartister. Född och uppvuxen i New York, började Rexha sin musikkarriär som sångerska i en rockgrupp men gick sedan vidare till att skriva låtar för artister som Eminem och Rihanna. År 2014 debuterade hon som soloartist med låten “I Can’t Stop Drinking About You” och har sedan dess släppt flera hitsinglar som “Meant to Be”, “I’m a Mess” och “Me Myself and I”.

Rexhas musik kan beskrivas som en mix av pop, R&B och hiphop med influenser från elektronisk dansmusik. Hon har samarbetat med flera kända artister som Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne och Florida Georgia Line.

2022 blev låten “I’m Good (blue)”, en cover på låten “Blue (Da Ba Dee), skapad av David Guetta med sång av Bebe Rexha, viral på Tiktok. Dokumentären Bebe Rexha: The Ride släpptes 2017 på MTV och gav stjärnans fans världen över en unik inblick i Rexhas resa mot toppen och de ögonblick som förändrades hennes liv.

Bebe Rexha har uppträtt på stora festivaler som Lollapalooza, Coachella och iHeartRadio Music Festival. Hon har även turnerat med artister som Bruno Mars och Katy Perry.

Rexha har vunnit flera priser och nominerats till många andra, inklusive hela två Grammy-nomineringar för “Meant to Be”. Bebe Rexha har även vunnit priser som “Best New Artist” och “Best Dance Song” vid MTV Europe Music Awards.

Köp din biljett eller se övrig fredagslineup:

ArtistsBiljett