Headhunterz

Headhunterz, som egentligen heter Willem Rebergen, är en DJ från Nederländerna samt en av de mest respekterade artisterna inom EDM-genren och en hardstyle-ikon. Headhunterz har spelat på några av de största musikfestivalerna, inklusive Tomorrowland, Defqon.1, Decibel, In Qontrol och Ultra Music Festival.

Headhunterz var ursprungligen en del av duon Nasty D-Tuners innan han år 2006 gick vidare för att starta sin solokarriär. Han har släppt flera populära solospår, inklusive “Forever Az One” och “Rock Civilization”, vilka är hans mest lyssnade låtar på Spotify. Headhunterz har producerat en mängd hits inom hardstyle-genren som “Dragonborn”, “Takin’ It Back” och “The Power Of The Mind”. Han har även jobbat tillsammans med kända artister som The Prophet, Wildstylez, KSHMR och Steve Aoki.

Headhunterz har släppt tre studioalbum, med det senaste albumet, “The Return of Headhunterz”, som släpptes 2018 och ansågs vara hans återkomst till produktion av hardstyle. 2012 släppte han albumet “Sacrifice”, som innehåller 10 spår och all vinst donerades till Dance4Life, ett internationellt initiativ som mobiliserar och förenar unga människor (13–19 år) för att minska spridningen av hiv/aids.

Headhunterz har nominerats till ett flertal prestigefyllda priser och även vunnit flera av dem. 2014 vann artisten “Best Hard Dance Artist” vid International Dance Music Awards och samma år vann han också “Best Global DJ” vid DJ Awards. Headhunterz har spelat på ett antal musikfestivaler och evenemang som Electric Daisy Carnival, Qlimax och Hard Bass
Headhunterz är en omtyckt DJ, som alltid levererar en minnesvärd upplevelse för sin publik och fans.

Köp din biljett eller se övrig lördagslineup:

ArtistsBiljett